top of page

Salatut Elämät

Salatut_elämät_tunnus_2019.png

Salatut elämät eli Salkkarit kuuluu omiin suosikkeihin. Sarjaa tullut seurattua käytännössä ensimmäisestä jaksosta lähtien. Sarja on pyörinyt MTV3 kanavalla jo 25.01.1999 lähtien eikä loppua tunnu tulevan millään. Tällä hetkellä sopimusta on jatkettu kevääseen 2023. Jaksoja on tv:stä tullut kesä 2019 mennessä 3587.

 

Salkkarit on Suomen pisimpään jatkunut tv-sarja päihittäen Kotikadun, jota tehtiin 1995-2012

salatut38.jpg

Alkuperäiset näyttelijät vuodelta 1999

Sarjassa on nähty paljon vuosien varrella kohahduttavia ja keskustelua herättäviä aiheita ja tapahtumia. Myös mitä ihmeellisimpiä käänteitä on tapahtunut. Muistatko Mariannan ja Raakelin kaksoisitsemurhan?

 

Tai kun Heiskanen kidnappaa Kuulien perheet ja lennättää heidät Siperiaan missä lentokone putoaa keskelle ei mitään ja selviävät siitä vielä hengissä. Siihen päälle vielä Pepin synnytys niin taitaa laskennallinen todennäköisyys olla eurojackpotin 90milj. Euron voitto todennäköisempi kuin että näin voisi tapahtua.

 

Aika tosin tekee tehtävänsä juonen kannalta kun aletaan kierrättämään samoja kuvioita vain eri henkilöillä. Esimerkkinä tämän hetken päätösjaksosta kun Aaro kidnappaa Evan jonnekin korpeen mökille. Sama toistui 2013 jaksoissa kun Heiskanen kidnappasi mm. Pepin ja näin jouduttiin korpeen mökille. Sekä Peppi että Eva joutuivat synnyttämään mökillä.

maxresdefault.jpg

Sarjan kantava voima on ollut Seppo ja Ismo. Kaveruksien toilailuja on seurattu välillä vedet silmissä. Seppo Taalasmaa oli mukana 1999-2013 ja hetken 2017. Seppo tunnetaan Pihjalakadun talkkarina, joka piti huolta talon lisäksi myös asukkaista.

 

Toinen alkuperäinen hahmo Ismo Laitela on ollut mukana sarjassa ensimmäisestä jaksosta lähtien ja on ainut hahmo, joka ei ole poistunut kertaakaan. Ismo on pyörittänyt vuosien varrella pariakin omaa kauppaa ja luotsannut laskettelukeskuksiin keskittyvää firmaa. Ismon historiaan mahtuu suhdekuvioita vaikka varpaille jakaa. Ikimuistoisimpiin hetkiin kuuluu peliriippuvuuden kanssa painiminen. Myös moottorikelkkaonnettomuus ja syöpäkin on koettu. Viimeisimpänä käänteenä Ismo saa kuulla olevansa kolmannen kerran isä. Tästä jatketaan kesätauon jälkeen vielä pitkään pohtien asiaa.

salkkarit-yllatys-rantabaari-on-salatut-

Rantabaari -sarjan näyttelijät

Sarjalla riittää spinoffeja monta. Mm. ensimmäisenä tuli Romeo and Rafael Desperados 2008. Bikineitä ja timatteja 2016. Pihlajakadun tuhmat tädit 2016-2018. 2019 uusimpina Pihlajasatu 2 ja mc taalasbiili. Kämppä tyhjänä 3 on myös tulossa. Isoimpana uutisena tekijöiltä tulee syksyllä 2019 uusi sarja, Rantabaari, jonka on sanottu olevan rohkeampi kuin Salkkarit. Mielenkiintoista nähdä, tuleeko Rantabaarista läheskään yhtä suosittua ja kestävää kuin Salkkareista.

Rantabaari traileri

bottom of page